Een Achillespees brace bestellen bij Artrose Brace

Heb je klachten aan je achillespees? Bij Artrose Brace ontwikkelen en produceren wij in samenwerking met medisch specialisten de beste achillespees braces. Met meer dan 90 jaar ervaring kies je bij ons voor een achillespees brace van kwaliteit en comfort. Kijk hieronder voor ons aanbod achillespees braces.

Verder lezen >

65,95 incl. BTW

Een achillespees brace kopen

Doormiddel van een achillespees brace verlicht je pijnklachten en ondersteun je de achillespees. Bij ons kun je een achillespees brace bestellen als je bijvoorbeeld last hebt van pijn, een zwelling of ontsteking. Om deze klachten te verminderen hebben wij een specifieke brace ter ontlasting van de achillespees ontwikkelt. Met het gebruik van onze braces is er geen beperking van de beweeglijkheid en kan je de brace zowel tijdens het sporten als tijdens dagelijkse activiteiten gebruiken.

Koelen van een achillespees blessure

Het koelen van de achillespees is een veel gebruikte behandeling. Met onze ice pack & compressie enkel kan je koelen en compressie geven in één. Het koelen zorgt voor vermindering van pijn en zwelling en door de combinatie met compressie wordt ook het spierherstel / doorbloeding gestimuleerd.

Wat zijn de symptomen van achillespees klachten?

Je kan een achillespees blessure herkennen aan een gezwollen en pijnlijke hiel. Vooral voor en na een inspanning zoals sporten, wandelen en werken heb je veel pijn en eventuele stijfheid rondom de hiel. Tijdens deze activiteiten kun je de klachten minder voelen.

Blijf niet te lang lopen met een achillespees blessure

Als je niet tijdig actie onderneemt bij een achillespees blessure kunnen de klachten verergeren. Neem contact op met je fysio of huisarts en kijk naar een passende brace. Als de pijn in je achillespees opeens ontstaan tijdens een plotselinge beweging en je ook een ‘’knap’’ hebt gevoeld is de kans groot dat je achillespees is gescheurd. Neem in dit geval direct contact op met de huisarts.

Online achillespees brace kopen

Bij Artrose Brace is het bestellen van een achillespees brace heel eenvoudig en veilig. Plaats je bestelling in de winkelmand, vul je persoonlijke gegevens in en bepaal op welke manier je wilt betalen. Toch niet tevreden met je bestelling? Geen probleem, binnen 14 dagen kun je jouw bestelling retourneren. Met Artrose Brace werken wij samen met sportartsen en medisch specialisten voor het ontwikkelen en produceren van onze achillespees braces. Heb je vragen of wens je meer informatie? Wij staan klaar voor u.