Enkelbrace voor wintersport

Op zoek naar een enkelbrace voor tijdens de wintersport? Met Artrose Brace kiest u voor Oostenrijkse kwaliteit met meer dan 90 jaar ervaring in enkelbraces tijdens het skiën of snowboarden. Kijk hieronder naar een geschikte enkelbrace en meer informatie voor een onbezorgde wintersport. Wij helpen u graag met ons advies.
44,95 incl. BTW
65,95 incl. BTW

Enkelbrace voor wintersport bestellen bij Artrose Brace

Het is weer de tijd van het jaar, wintersport! Het is belangrijk om goed voorbereid af te reizen naar bijvoorbeeld Oostenrijk of Frankrijk. De juiste kleding en helm voor de veiligheid zijn hier onderdeel van. Maar ook uw eigen lichaam, zo is enkelletsel één van de meest voorkomende blessure onder wintersporters. Tijdens of na het skiën of snowboarden kunnen deze blessures toenemen doordat er veel gevraagd wordt van je enkelgewrichten. Deze enkelblessures worden vaak tot langere tijd na de wintersport nog steeds ervaren. Met Schaper kiest u een hoogwaardige enkelbrace met een lange levensduur. Kunt u volgend jaar gewoon weer op wintersport!

Online een enkelbrace voor wintersport bestellen

Bij ons is het heel eenvoudig om een geschikte enkelbrace te bestellen. Doordat wij van origine een Oostenrijks bedrijf zijn hebben wij veel ervaring op het gebied van wintersport. Om het gemakkelijk te maken hebben wij alle enkelbraces voor wintersport op deze pagina voor u geselecteerd. Zo is het heel gemakkelijk om online uw enkelbrace te bestellen voor uw wintersport. Tijdens het skiën en/of snowboarden wordt er veel van u enkelgewricht gevraagd. Draaien, keren, wenden en het opvangen van een buckelpiste (sneeuwbulten). Daarnaast gebeurt het vaak dat een collega wintersporter iets te enthousiast is waardoor u een onverwachte beweging moet maken. In al deze situaties krijgen de enkels veel te verduren. Een enkelbrace kan hierbij preventief al ondersteuning bieden. Heeft u al last van uw enkelgewricht dan is het helemaal verstandig om een enkelbrace te overwegen.

Bestel vandaag nog een enkelbrace voor de wintersport

Verder op deze pagina proberen wij u verder te helpen met een keus maken bij welke brace voor u van toepassing is. Wij hebben het zo makkelijk mogelijk voor u proberen te maken bij het bestellen van een enkelbrace. Heeft u toch een vraag, schroom dan niet en mail of bel ons. We geven u graag advies en nemen met u door wat de mogelijkheden zijn.

Kan ik een enkelbrace van Schaper ook gebruiken na de wintersport?

De enkelbraces van Schaper zijn van hoogwaardige kwaliteit met een lange levensduur. Zo kunt u alle enkelbraces meerdere jaren gebruiken en zijn ze ook geschikt voor na de wintersport. Heeft u een enkelblessure opgelopen tijdens het wintersporten, maar bent u alweer terug? Onze enkelbraces geven de juiste steun tijdens het dagelijks leven en hebben een fijne pasvorm voor de gehele dag.

Ons advies?

Schaper Sport Ankle Brace; voor de sportieve wintersporter die preventieve bescherming en optimale bewegingsvrijheid zoekt ✓ Schapfix Malleo Enkelbandage; bij o.a. irritatie of gevoel van instabiliteit. Deze actieve bandage ontlast en stabiliseert het enkelgewricht. ✓ Schapfix Ortho Enkelbrace; bij o.a. chronische of (middel)zware knieklachten. Werkt pijnverlichtend en stabiliserend Bent u alweer thuis van de wintersport en heeft u toch nog last van de enkel door het skiën of snowboarden? Dan raden wij onze Schaper Sport Ankle Brace. Deze brace is comfortabel te dragen in het dagelijks leven en door de unieke compressie wordt het herstel gestimuleerd. Heeft u last van een zwelling of ontsteking in de enkel? Dan adviseren wij aanvullend onze Ice Pack & Compressie enkel.

Schaper in Oostenrijk

Schaper ontwikkelt sinds 1927 braces voor de behandeling van gewrichts- en letselaandoeningen. Vooral in de bekende wintersport gebieden is Schaper een vertrouwde naam. Wanneer u een blessure heeft opgelopen tijdens het skien of snowboarden tijdens het wintersporten is de kans groot dat u hier een brace krijgt aanbevolen van Schaper.