Kniebrace voor wintersport

Op zoek naar een kniebrace voor tijdens de wintersport? Met Artrose Brace kiest u voor Oostenrijkse kwaliteit met meer dan 90 jaar ervaring in kniebraces tijdens het skiën of snowboarden. Kijk hieronder naar een geschikte kniebrace en meer informatie voor een onbezorgde wintersport. Wij helpen u graag met ons advies.
+
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina Snel bekijken

Artrose

Schapfix Genu S Kniebrace

65,95 incl. BTW
65,95 incl. BTW

Kniebrace voor wintersport bestellen bij Schaper Sport

Het is weer de tijd van het jaar, wintersport! Het is belangrijk om goed voorbereid af te reizen naar bijvoorbeeld Oostenrijk of Frankrijk. De juiste kleding en helm voor de veiligheid zijn hier onderdeel van. Maar ook uw eigen lichaam, zo is knieletsel is de meest voorkomende blessure onder wintersporters. Maar liefst 20 procent van de blessures die zij oplopen zijn knieblessures. Tijdens of na het skiën of snowboarden kunnen deze blessures toenemen doordat er veel gevraagd wordt van je kniegewrichten. Deze knieblessures worden vaak tot langere tijd na de wintersport nog steeds ervaren. Bestel bij Artrose Brace gemakkelijk uw kniebrace voor het wintersporen. Met Schaper kiest u een hoogwaardige kniebrace met een lange levensduur. Kunt u volgend jaar gewoon weer op wintersport!

Online een kniebrace voor wintersport bestellen

Wij zijn van origine een Oostenrijks bedrijf en hebben hierdoor veel ervaring op het gebied van wintersport. Om het gemakkelijk te maken hebben wij alle kniebraces voor wintersport op deze pagina voor u geselecteerd. Zo is het heel gemakkelijk om online uw kniebrace te bestellen voor uw wintersport. Tijdens het skiën en/of snowboarden wordt er veel van u kniegewricht gevraagd. Draaien, keren, wenden en het opvangen van een buckelpiste (sneeuwbulten). Daarnaast gebeurt het vaak dat een collega wintersporter iets te enthousiast is waardoor u een onverwachte beweging moet maken. In al deze situaties zijn het de knieën die de meeste klappen opvangen. Een kniebrace kan hierbij preventief al ondersteuning bieden. Heeft u al last van uw kniegewricht dan is het helemaal verstandig om een kniebrace te overwegen.

Bestel vandaag nog een kniebrace voor wintersport

Wij hebben het zo makkelijk mogelijk voor u proberen te maken bij het bestellen van een kniebrace. Heeft u toch een vraag, schroom dan niet en mail of bel ons. We geven u graag advies en nemen met u door wat de mogelijkheden zijn.

Kan ik een kniebrace van Artrose Brace ook gebruiken na de wintersport?

De kniebraces van Artrose Brace zijn van hoogwaardige kwaliteit met een lange levensduur. Zo kunt u alle kniebraces meerdere jaren gebruiken en zijn ze ook geschikt voor na de wintersport. Heeft u een knieblessure opgelopen tijdens het wintersporten, maar bent u alweer terug? Onze kniebraces geven de juiste steun tijdens het dagelijks leven en hebben een fijne pasvorm voor de gehele dag.

Ons advies

✓ Schaper Sport Knee Brace; voor de sportieve wintersporter die preventieve bescherming en optimale bewegingsvrijheid zoekt. ✓ Schapfix Patellabandje; bij o.a. pijn aan de voorzijde van de knie. Het patellabandje ontlast de kniepees ✓ Schapfix Genu Kniebandage; bij o.a. irritatie of gevoel van instabiliteit. Deze actieve bandage ontlast en stabiliseert het kniegewricht. ✓ Schapfix Patella Kniebrace; bij o.a. kniepijn bij het strekken van het kniegewricht. Werkt pijnverlichtend en stabiliserend. Bent u alweer thuis van de wintersport en heeft u toch nog last van de knie door het skiën of snowboarden? Dan raden wij onze Schaper Sport Knee Brace. Deze brace is comfortabel te dragen in het dagelijks leven en door de unieke compressie wordt het herstel gestimuleerd. Heeft u last van een zwelling of ontsteking in de knie? Dan adviseren wij aanvullend onze Ice Pack & Compressie knie.

Schaper in Oostenrijk

Schaper ontwikkelt sinds 1927 braces voor de behandeling van gewrichts- en letselaandoeningen. Vooral in de bekende wintersport gebieden is Schaper een vertrouwde naam. Wanneer u een blessure heeft opgelopen tijdens het skien of snowboarden tijdens het wintersporten is de kans groot dat u hier een brace krijgt aanbevolen van Schaper.