Tennisarm brace van Artrose Brace

Als Oostenrijks familiebedrijf ontwikkelen en produceren wij, vanuit persoonlijke betrokkenheid en vakmanschap, al meer dan 90 jaar hoogwaardige bandages en braces. Word je gehinderd in je dagelijkse bewegingen door een tennisarm; Onze braces & ice pack producten helpen je pijnklachten te verlichten. Verder lezen >
39,95 incl. BTW
39,95 incl. BTW

Artrose

Schapfix Epi Elleboogbandage

59,95 incl. BTW

Online een tennisarm brace bestellen

Een tennisarm brace zorgt voor een minder zeurende pijn in de elleboog. Hierdoor kunt u alle dagelijkse activiteiten blijven voortzetten zonder irritante pijn te ervaren. Naast een brace voor de tennisarm adviseren wij ook om de elleboog te blijven bewegen voor een snel herstel. De tennisarm braces van Schaper Sport zijn van hoge kwaliteit en ideaal tijdens dagelijks gebruik en het sporten. Een tennisarm brace kopen doet u dan ook het beste bij ons. We zorgen ervoor dat u uw brace zo snel mogelijk geleverd krijgt, zodat het genezingsproces kan beginnen.

Een tennisarm brace bestellen bij Artrose Brace

Bent u op zoek naar een brace specialist voor onder andere een tennisarm brace? Met meer dan 90 jaar ervaring hebben wij een goede reputatie opgebouwd. Sinds 2015 hebben wij nu ook een vestiging in Nederland om de gehele Benelux te bedienen met onze mooie producten. We maken bij het produceren van elke tennisarm brace gebruik van de beste materialen, die geheel huidvriendelijk zijn. Bij het bestellen van een brace bij schaper sport kiest u voor kwaliteit en service.

Meer weten over een tennisarm brace?

U wilt een tennisarm brace kopen bij Artrose Brace maar wilt hier graag eerst nog wat meer over weten? Dan kunt u altijd bij ons terecht. Neem om te beginnen een kijkje bij de uitgebreide informatie over onze producten die u op onze website terugvindt. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. We vertellen u graag meer over onze hulpmiddelen en staan klaar voor advies op maat. Uiteraard kunt u dit advies ook inwinnen bij de zorgprofessional waar u onder behandeling bent. Een tennisarm brace bestellen bij ons is heel eenvoudig en geheel veilig. We zorgen er dan voor dat u uw nieuwe brace zo snel mogelijk in huis heeft.