YOUR HEALTH. OUR SUPPORT.

Wij zijn Ronald & Richard Kunst en sinds 2015 distributeur van Schaper Healthcare GmbH te Wels Oostenrijk. Dit traditionele Oostenrijkse familiebedrijf ontwikkelt en produceert, sinds 1927, i.s.m. vooraanstaande medisch specialisten en therapeuten, moderne orthopedische hulpmiddelen. De medische hulpmiddelen worden gebruikt voor de behandeling van gewrichts- en letselaandoeningen. Ze ondersteunen het genezingsproces na (sport)letsel, bij degeneratieve veranderingen en zorgen na een operatie voor verbeterde mobiliteit. Duurzaamheid, draagcomfort en gebruiksvriendelijkheid staan daarbij op de voorgrond. In de eigen productieafdeling worden naast klassieke ambachtelijke technieken ook computergestuurde processen gebruikt. Zij verwerken uitsluitend huidvriendelijke materialen en de modernste componenten en bij de fabricage wordt alleen textiel gebruikt dat aantoonbaar vrij is van schadelijke stoffen.
In de afgelopen jaren zagen wij dat veel van onze producten werden afgenomen door mensen met artrose gerelateerde klachten en dit heeft ons doen besluiten om ons gericht op deze doelgroep te gaan focussen.

Zo zijn wij in 2020 een samenwerking aangegaan met Artrose Instituut Nederland, zij zijn gespecialiseerd in de niet-operatieve behandeling van artrose in de knie, heup en schouder. Onze producten kunnen worden ingezet als onderdeel van het behandelproces. Belangrijk is dat de behoefte van elke persoon en hun gezondheid centraal staat. Al onze producten hebben het CE-keurmerk en voldoen aan de wettelijke eisen voor medische hulpmiddelen en de EU-richtlijn voor medische hulpmiddelen;MDR 2017/745

hoofdfoto banner