Ice pack van Schaper Sport

Als Oostenrijks familiebedrijf ontwikkelen en produceren wij, vanuit persoonlijke betrokkenheid en vakmanschap, al meer dan 90 jaar hoogwaardige braces en ice packs.

Word je gehinderd in je dagelijkse bewegingen door (pijn)klachten; Onze ice packs helpen je pijnklachten te verlichten.

65,95 incl. BTW
65,95 incl. BTW
65,95 incl. BTW
+
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina Snel bekijken
15,95 incl. BTW

Een ice pack bestellen bij Schaper Sport

Heb je een blessure, onsteking of zwelling? Of heb je om een andere reden problemen met een gewricht en wil je hier op een effectieve wijze mee aan de slag? Kijk dan eens op onze website en de mogelijkheden van onze producten. Ons bedrijf is de specialist op het gebied van ice packs die je ondersteunt bij jouw herstel. Ons bedrijf ontwikkelt al meer dan 90 jaar braces en ice packs. We hebben hierdoor veel ervaring, die we inzetten om onze producten nog beter te maken.

Een ice pack kopen

Met een ice pack zorg je ervoor dat je gewricht sneller herstelt, maar ook dat je hier minder last van hebt als je deze gebruikt. De ice pack zorgt ervoor dat je gewricht wordt gekoeld in combinatie met compressie. Heb jij last in het dagelijks leven of het sporten? Dan kun je bij ons een ice pack bestellen die je helpt om snel te herstellen en minder pijn te ervaren in het dagelijks leven en tijdens het sporten. Doormiddel van de compressie in combinatie met de ice pack ervaar je minder pijn en zorgt het voor een snel spierherstel. De doorbloeding wordt gestimuleerd door de ice pack & compressie.

Online een ice pack bestellen

Het is bij ons heel eenvoudig om een ice pack te bestellen. Maak een keuze uit ons assortiment voor de ice pack waarvan jij denkt dat deze je het beste gaat helpen bij je herstel. Je mag hiervoor natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om hier meer over te weten te komen en voor advies over de beste brace voor jouw situatie. Kies je ervoor om bij ons een ice pack te kopen, dan kies je voor een product van een Oostenrijks bedrijf met een schat aan ervaring op het gebied van braces & ice packs.