Jumpers knee brace van Artrose Brace

Als Oostenrijks familiebedrijf ontwikkelen en produceren wij, vanuit persoonlijke betrokkenheid en vakmanschap, al meer dan 90 jaar hoogwaardige bandages en braces. Word je gehinderd in je dagelijkse bewegingen door een jumpers knee; Onze braces en ice pack producten helpen je pijnklachten te verlichten. Verder lezen >
65,95 incl. BTW

Artrose

Schapfix Genu S Kniebrace

65,95 incl. BTW

Jumpers knee brace bestellen 

Bij een jumpers knee is er in veel gevallen een langdurige actieve revalidatie nodig. In het dagelijks leven of tijdens het sporten geeft een brace of patellabandje ondersteuning en vermindert pijnklachten. Op deze manier kunt u tijdens u revalidatie onbezorgd blijven bewegen met minder pijnklachten. Naast het gebruik van een brace of patellabandje kan het gebruik van hielkussens ook stimulerend werken op het herstel. U kunt op deze pagina uw jumpers knee brace bestellen.

Online een jumpers knee brace bestellen

Wilt u een jumpers knee brace online bestellen? Dat is heel eenvoudig en veilig. Plaats het product in uw winkelmand en vul uw persoonlijke gegevens in. Als laatste stap kiest u de gewenste betaalmanier. Als u niet tevreden bent met product, kunt u binnen 14 dagen retourneren. Met Artrose Brace werken wij samen met sportartsen en medisch specialisten voor het ontwikkelen en produceren van onze braces. Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Wij staan klaar voor u.

Meer weten over een jumpers knee brace?

Een jumpers knee geeft pijn aan de voorkant van de knie, onder de knieschijf. De pijn is vaak in fases ontstaan en ontstaat voornamelijk bij het springen en het trekken van een sprint. Na deze inspanning trekt de pijn geleidelijk weer weg. Voor een juiste diagnose kunt u terecht bij een fysio of sportarts. Deze kijkt naar alle facetten die van invloed kunnen zijn, zoals stand van uw lichaam, bewegelijkheid en eventueel ook uw schoeisel of zooltjes. Koelen met ijs is een veel gebruikte behandeling bij een jumpers knee. Bij Artrose Brace hebben wij de ice pack & compressie knie. Hiermee kunt u koelen & compressie geven in één product. Met de ice pack & compressie knie kunt u uw knie op een optimale manier koelen. Het koelen zorgt voor vermindering van pijn en door de combinatie met compressie wordt ook het spierherstel gestimuleerd.